Editorial

Som una editorial dedicada al llibre il·lustrat per a totes les edats. Som independents, ens mou la qualitat i la singularitat. Tenim predilecció pels llibres LIJ de coneixements, narrativa i poesia. Fem llibres de creació pròpia i adaptacions d´obres estrangeres que, per alguna raó, ens han enamorat.

Donem una gran importància al llenguatge visual dels nostres llibres, a les il·lustracions i materials, que no només han d'acompanyar les paraules sinó afegir-hi un significat. Treballem sense presses, cuidant els detalls i sense perdre el bon humor, qualitats que expliquen que publiquem pocs títols a l'any i continuem sent grans amics.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

“Hi ha molt més a fer amb un llibre a més de llegir-lo. He vist nens girar-los, acariciar-los i olorar-los. És important que per això els llibres han de ser magnífics.”

Maurice Sendak

Somos una editorial dedicada al libro ilustrado para todas las edades. Somos independientes, nos mueve la calidad y la singularidad. Tenemos predilección por los libros LIJ de conocimientos, narrativa y poesía. Hacemos libros de creación propia y adaptaciones de obras extranjeras que, por alguna razón, nos han enamorado. Damos una gran importancia al lenguaje visual de nuestros libros, a las ilustraciones y materiales, que no sólo deben acompañar a las palabras sino agregarles un significado.

Trabajamos sin prisas, cuidando los detalles y sin perder el buen humor, cualidades que explican que publiquemos pocos títulos al año y continuemos siendo grandes amigos.

¡Muchas gracias por vuestra confianza!

“Hay mucho más que hacer con un libro además de leerlo. He visto a niños girarlos, acariciarlos y olerlos. Es importante que por eso los libros deben de ser magníficos.”

Maurice Sendak

El dimoni pelut edicions