Mediterrània, una mar de músiques

Mediterrània, una mar de músiques

Il·lustracions de Lluís Ràfols
Text de Jordi Alsina
Edició d'Oscar Vallverdú

“Mediterrània, una mar de músiques” és el primer llibre il·lustrat de gran format dedicat a totes les edats on, a través de 64 pàgines completament il·lustrades, navegarem per la Mediterrània i ens endinsarem en les músiques de diferents territoris que comparteixen un mar i moltes històries.

Descobrirem diferents músiques, artistes, instruments i motes curiositats! Des de la passió del flamenc a Andalusia, l’alegria de les jotes, la festa de la rumba catalana, el misticisme de la tarantel·la italiana, el lament de les músiques gregues... És tan fort el caràcter de la Mediterrània, que la seva influència arriba a Portugal, on les cançons del fado s’abracen amb totes les altres músiques. Una gran diversitat musical i una mateixa ànima.

Fitxa técnica

 • ISBN

  978-84-122646-2-3

 • Coberta

  Enquadernat en cartoné

 • Format

  235 x 300 mm

 • Pàgines

  64 pàgines

 • Preu

  19,90 €

Compra i distribució

Si tens una llibreria i vols vendre l'Mediterrània, una mar de músiques posa't en contacte amb la nostra distribuïdora o envia'ns un correu a editorial@eldimonipelut.cat:

Escolta la música del llibre


Articles de premsa

regió 7 / Altes de les festes fel foc dels Pirineus

Les músiques tradicionals de la Mediterrània a l'abast dels infants

Publicat el 19 de desembre de 2020 a Catalunya Ràdio.

En Jordi Alsina, juntament amb l'editorial Dimoni Pelut, ha publicat un atles de la música mediterrània adreçat als més menuts: "Mediterrània, una mar de músiques".

Escoltar tall a Catalunya Ràdio


Aquest llibre ha comptat amb el suport de: